Suomen ravistavin yritys on Smartum

Liikunta-, kulttuuri- ja palveluseteleitä tarjoava Smartum on valittu Suomen ravistavimmaksi yritykseksi.

Ravistajat-ohjelmassa etsittiin omaa toimialaansa ja suomalaisten arkea eniten ravistaneita yrityksiä. Puolentoista vuoden aikana kisassa oli mukana yli 180 yritystä ja finaaliin valikoitui kymmenen oman alansa Ravistajaa.

Ravistajat-palkintoraadin mukaan Smartum on muun muassa osoittanut poikkeuksellista kykyä uudistua ja reagoida nopeasti muuttuvaan toimintaympäristöön.

– Yrityksiltä vaaditaan yhä enemmän kykyä muuttaa tuotteitaan ja toimintaansa. Siinä Smartum on onnistunut, Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtaja Anssi Kujala perustelee.

Palkinnon jakoi elinkeinoministeri Jan Vapaavuori 1.4. aamupäivällä Helsingissä.

 

Smartum

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys. Yritys on alansa edelläkävijä, joka kehitti ensimmäisenä työhyvinvointia tukevat liikuntasetelin ja kulttuurisetelin. Smartumin asiakkaina on yli 12 000 aktiivista työnantajaa, joiden palveluksessa on noin miljoona työntekijää. Kuntia palvelee Smartum Palveluseteli, joka on käytössä kymmenissä kunnissa.

– Tämä on upea ja merkittävä huomionosoitus yhtiöllemme, niin henkilökunnalle, asiakkaille, kumppaneille kuin yhtiömme omistajillekin, Smartumin toimitusjohtaja Maarit Hannula sanoo.

– Palkinto antaa meille lisää rohkeutta ja voimia haastaa olemassa olevia rakenteita yhteiskuntamme kaikkien osapuolien eduksi. Aiomme jatkossakin huolehtia omasta kilpailukyvystämme pitämällä itsemme ennakoivasti ajan tasalla markkinan ja asiakkaiden tarpeiden kehityksessä.

 

image

 

Kaikki finalistit olivat JuustoporttiInnojokPicosunFira St1DermoshopSmartumAtma Trade, Onnibus ja Multitouch.

Katso jutut finalistiyrityksistä Yrittäjäsanomista.