Juustoportti

http://www.juustoportti.fi/

“Vaikka toimimme vanhalla kylläisellä markkinalla, joka on osuuskuntien hallinnassa, olemme pystyneet luomaan lähes yhden uuden työpaikan/ kuukausi jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tämä tarkoittaa jatkuvaa ravistamista monella tavalla. En tiedä koska Suomeen olisi rakennettu uusi meijeri (lukuun ottamatta korvausinvestointeja). Meillä on menossa meidän historian suurin laajennus. Tästä me olemme ylpeitä, meidän kulttuuri on koko ajan mennä eteenpäin, silloinkin kun menee hyvin. Haemme koko ajan uusia toimintatapoja ja tuotteita. Yrityksessä on aivan erityinen ahkeruuden kulttuuri. Tällä olemme jo nousseet Suomen suurimmaksi yksityiseksi meijeriksi. Voit arvata miten moneen kertaan toimintaa on muutettu, kun työntekijämäärä on kasvanut yhdestä kahteensataan, liikevaihto yli 200-kertaistunut, tuotannon määrä vielä paljon siitä ylikin. Yrityksellä on ihan omat arvot: Lisä- ja säilöntäaineita mahdollisimman vähän, ei niinkään kevyttuotteita, vaan erityisen ylpeitä olemme hyvistä resepteistämme, yli 80 % lanseeratuista tuotteista on markkinoilla vielä kahden vuoden jälkeenkin. Lähi- ja luomuruoka on meillä ihan arkipäivää. Nyrkkisääntö on, että tuotteen pitää olla sellainen, että sitä kehtaa syöttää omille lapsille hyvillä mielin!

Olemme ylpeitä myös siitä, että olemme innovatiivisesti käyttöönottamassa ja nopeasti omaksumassa maailmanlaajuisestikin uusia tekniikoita ja tuotteita ja tämä työ jatkuu myös tulevaisuudessa, uusia tuotteita on tulossa suomalaiset erikoispiirteet huomioiden.

Ravistajat- ohjelma on meidän mielestä hyvä siksi, että tuodaan esiin uudenlaisia tapoja menestyä. Tästä on taatusti hyötyä kaikille, niin osallistujille kuin niille yrityksille, jotka ovat elämänjanoisia. Mielenkiinnolla odotan vaikutteita oman liiketoimintamme kehittämiseen, ihan varmasti hyödynnämme!”

Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja, Juustoportti Oy