St1

http://www.st1.fi/

“Haemme asioita, joita uskomme kuluttajien tarvitsevan, ja pyrimme toteuttamaan uudistuksia nopealla tahdilla.

St1 on kasvanut vauhdilla huoltoasemaketjusta omaa uusiutuvan energian tuotantoa harjoittavaksi energiayhtiöksi. Haluamme olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Käytännössä se tarkoittaa kaupallisesti toteutettavien ja ympäristöä säästävien energiaratkaisujen kehittämistä tähän hetkeen. Ratkaisujen tulee olla eettisesti ja ekologisesti kestäviä.

Strategiaamme toteutamme seuraavien toiminta-alueiden kautta. Teemme tuulesta sähköä ja kierrätämme biojätteet ja -tähteet liikenteen etanolipolttonesteiksi. Kehitämme ja tuomme markkinoille uusia huippuluokan polttonesteitä.  Palvelemme asiakkaitamme maan kattavassa St1- ja Shell-asemaverkostossa.  Olemme tuoneet palvelun takaisin huoltamoille.

Olemme luoneet strategian, johon koko henkilöstömme uskoo ja jota jokainen toteuttaa. Sen puitteissa otamme päivittäin pieniä askelia ja niistä hyödynnämme nopeasti opit mukaan seuraaviin steppeihin. Tulot sijoitamme suoraan tulevaisuuden liiketoimintaan ja kasvuun – uskomme näin pärjäävämme parhaiten markkinoilla myös jatkossa.

Meitä vie eteenpäin voima, joka syntyy henkilöstön osaamisesta, halusta ja valtavasta energiasta tehdä uusia asioita yhdessä – myös kumppanien kanssa, jotka täydentävät omaa osaamistamme.

Olemme iloisesti yllättyneitä ehdokkuudesta, josta kiitos kuuluu energiselle henkilöstöllemme!”

Mika Wiljanen, toimitusjohtaja, St1 Oy